Ръководството на Ливърпул вече е осъществило първоначален контакт с обкръжението

...
Ръководството на Ливърпул вече е осъществило първоначален контакт с обкръжението
Коментари Харесай

От Испания: Първи контакти между Бензема и Ливърпул

Ръководството на Ливърпул към този момент е осъществило първичен контакт с обкръжението на нападателя Карим Бензема, твърди испанското издание „ Диарио Гол”.

Кристиано избира Бензема пред Бейл

30-годишният французин е един от играчите на „ белия балет”, към които негативизмът на почитателите е най-ярък. Бившият ас на Олимпик Лион се намира в ужасяваща форма, като е отбелязал единствено 4 гола в Ла Лига, а болшинството мадридски медии в негово лице виждат първият, на който след края на сезона ще му бъде посочена вратата.

Реал Мадрид подготвен да продаде Бензема против 50 милиона

Иско провокира следващия скандал в съблекалнята на Реал

От известно време на Иберийския полуостров се спекулира с интереса на Ливърпул към опитния нападател. Сега „ Диарио Гол” твърди, че сред играча и британския клуб към този момент има разговор.

Също по този начин се приказва, че мърсисайдци имат мераци към още един футболист от сегашния отбор на Реал. Става дума за привлечения от Бетис Дани Себайос. Халфът получава извънредно лимитирани благоприятни условия за изява.

„ Диарио Гол” твърди, че Реал ще се опита да употребява мотива и да предложи замяна, каквато надали ще се хареса на „ Анфийлд” – Бензема и Себайос в подмяна на Мохамед Салах.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР