Ръководството на Ливърпул е уведомило недоволния от статута си Филипе

...
Ръководството на Ливърпул е уведомило недоволния от статута си Филипе
Коментари Харесай

Ливърпул е уведомил Коутиньо, че няма да го продаде за нищо на света

Ръководството на Ливърпул е уведомило недоволния от статута си Филипе Коутиньо, че няма да го продаде на Барселона това лято при никакви условия. Това осведоми във вестник “АС” експертът на Sky Sports по испански футбол Гийом Балаги. Той написа, че управата на “червените” е съобщила същото и на представителите на Барселона при последната от трите досегашни предложения, които са отправени за бразилеца.

El Liverpool sigue sin vender a Coutinho. Estas son las razones: https://t.co/u9BuRD7zeV @diarioas pic.twitter.com/0snyFs9cqT
— Guillem Balague (@GuillemBalague) August 27, 2017
Очаква се и четвърто предложение да дойде на “Анфийлд” от страна на каталунците, само че то също няма да бъде сполучливо. Журналистът осведоми, че в Ливъпрул са наясно, че няма да имат време да намерят стойностен заместител на Коутиньо, а и че с който и да решат да го заменят, ще би трябвало да платят доста над действителната му стойност, даже да получат 160 милиона за 25-годишния бразилец.

“Също по този начин притежателите на Ливърпул - Джон Хенри и Майк Гордън - главните акционери на компанията FSG не желаят за следващ път да се разделят със своя звезда, както се случваше в предишното с Луис Суарес, Хавиер Масчерано, Фернандо Торес и Шаби Алонсо. За тях е значимо да не губят престижа си в европейския футбол и да се предпазят от претенциите на други футболисти в клуба като Садио Мане и Роберто Фирмино, да вземем за пример, които ще желаят да изоставен при съществуване на оферта за тях и няма да се усещат удобно в тим, който единствено отслабва състава си”, написа в материала на Балаги.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР