Ръководството на Левски пусна в продажба виртуални билети за домакинството

...
Ръководството на Левски пусна в продажба виртуални билети за домакинството
Коментари Харесай

Левски пусна виртуални билети за мача с Арда

Ръководството на Левски пусна в продажба виртуални билети за семейството с Арда. Мачът ще се играе в събота от 16:30 часа на стадион " Георги Аспарухов ".

Ето известието на " сините "

Левскари,

въпреки и надалеч от стадиона поради краткотрайните ограничавания, Вие още веднъж доказахте, че публиката на „ Левски “ в никакъв случай не стопира да поддържа обичания тим. Благодарим на всички „ сини “ сърца, които за следващ път оказаха своята поддръжка към клуба и закупиха виртуален билет за дуела с „ Локомотив “ (Пд), извоюван с 1:0 от „ сините “.

От през днешния ден всеки последовател ще има опция да поддържа клуба, закупувайки си виртуален билет и за срещата с „ Арда “.

Мачът от 15-ти кръг на Първа лига е в събота, 5 декември от 16.30 ч. на „ Герена “, а цената на талона за всички браншове още веднъж е 10 лева

Срещата ще се играе на закрити врата, като нито един последовател няма да бъде позволен на трибуните по отношение на ограниченията срещу разпространяването на COVID-19. Закупуването на билет за събитието обаче подсигурява както морална, по този начин и финансова поддръжка към обичания тим.

Талоните могат да бъдат закупени в формалния магазин на „ ПФК Левски “ на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “, както и онлайн!

Вземи своя билет и поддържа обичания тим!

Един за всички, всички за „ Левски “!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР