Ръководството на Левски използва социалните мрежи, за да призове феновете

...
Ръководството на Левски използва социалните мрежи, за да призове феновете
Коментари Харесай

Сините: Бъди до Левски! Да извървим заедно пътя до финала!

Ръководството на Левски употребява обществените мрежи, с цел да призове почитателите на " сините " да поддържат отбора против ЦСКА-София на следващия ден в полуфинална среща-реванш от шампионата за Купата на България. 26-кратният първенец на България завоюва с 2:0 символичното си посещение на " алените " и направи голяма крачка към заветния дуел за трофея.

" Има мигове, в които характерът и мъжеството излизат на напред във времето. Има мигове, когато доказваш на какво си кадърен и трудът ти се отплаща. Има мигове, в които не разчиташ на късмет, а единствено на воля, пристрастеност и темперамент. Има мигове, в които знаеш, че пътят към успеха е единствено в твоите ръце, и разчиташ само на себе си…

Но не и когато си част от Левски. Тогава, съмнения няма, а връзката ти с публиката е скрепена като със стоманени въжета. Тогава знаеш, че излизаш на терена и както споделяше Гунди, като ти ревне тази аудитория, по какъв начин да не се хвърлиш!

Ние сме подготвени за борба в един от най-важните дуели за сезона и чакаме да я спечелим дружно! Рамо до рамо! Бъди до Левски. Да извървим дружно пътя до финала! ", приканват от " Герена ".

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР