Ръководството на Интер работи по подновяването на договорите на Мауро

...
Ръководството на Интер работи по подновяването на договорите на Мауро
Коментари Харесай

Интер работи по новите договори на Икарди и Шкриняр

Ръководството на Интер работи по подновяването на договорите на Мауро Икарди и Милан Шкриняр, твърди Gazzetta dello Sport.

Спортният шеф Пиеро Аузилио и неговият сътрудник Джовани Гардини са почнали договаряния за продължаването на контракта на Икарди, а аржентинският капитан е изразил подготвеност да постави подписа си върху контракт до 2023 година. Годишното заплащане на Маурито също ще бъде нараснало. В момента Икарди прибира по 5,3 млн. евро, като концепцията на клубното управление е футболистът да получава 6 млн. евро, към които да бъдат прибавени и бонуси. Съвсем скоро се чака аржентинецът да възобнови договора си с Интер.

Inter, ecco i contratti caldi Icardi e Skriniar da blindare - https://t.co/p5igYjsu24 pic.twitter.com/c9QTUzSd9W
— Per sempre Napoli (@PerSempreNa) 11 септември 2018 година
Колкото се отнася до Милан Шкриняр, бранителят към този момент отхвърли първото предложение на “нерадзурите” за нов контракт. Бившият футболист на Сампдория получава 1,7 млн. евро на сезон. Последното предложение на миланския гранд бе възнаграждението на Шкриняр да доближи 2,5 млн. евро, до момента в който сътрудникът на словака упорства бранителят да получава по 3 млн. евро на сезон. Серия А 3 кръг, събота 1 септември  Болоня 0:3краен резулат  Интер

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР