Ръководството на футболния Септември София излезе с остра позиция относно

...
Ръководството на футболния Септември София излезе с остра позиция относно
Коментари Харесай

Скандал! Португалският гранд Бенфика откраднал талант на Септември София

Ръководството на футболния Септември София излезе с остра позиция по отношение на прехвърлянето на младия футболист Калоян Костов, който ще продължи кариерата си в португалския Бенфика.

Ето какво се споделя в мнението на софийския клуб, което публикуваме без редакторска интервенция:

Във връзка с последните информации във връзка с прекосяването на футболиста Калоян Костов в португалския Бенфика, ПФК Септември София изрично декларира позицията си, да продължи да търси правата си по законов ред.

На лице е класическата скица - " клуб, управител, родител ", само че единствено по себе си - не отива на гранд като Бенфика да отмъква безпардонно Калоян Костов, чийто трансфер по верния метод, може да обезпечи на ДЮШ на клуба и треньорите в него, спокойствието да работят и градят още футболни гении!

През последните седмици, ПФК Септември бе осведомен с нови обстоятелства, които потвърждават нерегламентирани визити в Португалия и договаряния с ФК Бенфика!

Твърдо сме решени трудът ни през годините в построяването на един от най-талантливите играчи напоследък в България, да не отиде напразно и битката ни да бъде образец за всички родни клубове да търсят своите права! Продажбата на млади футболисти за съответна сума за техните качества е главният метод един по-малък клуб да се устоя, а ние от ПФК Септември сме горди, че поддържаме една от най-качествените футболни школи у нас. Резултатите в последните години го удостоверяват, а сходни опити за лишаване на футболисти по отработена скица единствено може да лишават от мотивацията на целия екип, който се грижи за високото качество на работа в академията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР