Ръководството на ДСБ получи мандат за преговори с Продължаваме промяната

...
Ръководството на ДСБ получи мандат за преговори с Продължаваме промяната
Коментари Харесай

ДСБ реши: Искат общи листи с Промяната на изборите

Ръководството на ДСБ получи мандат за договаряния с „ Продължаваме промяната ” за обща коалиция за изборите. Решението бе взето на националното заседание на партията.

 

Лидерите на другите две партии в обединението " Демократична България " Христо Иванов и Владислав Панев, както и съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков също пристигнаха на форума. Петков прикани за обединяване на " положителните сили ".

 

В неделя сходно решение ще разисква " Да, България ".

 

" Днес би трябвало да обсъдим по какъв метод ДСБ ще взе участие в общото старания за взимане на властта в страната. Заедно с нашите сътрудници от Демократична България, Природен парк и дружно с всички хора, които желаят радикала смяна! Заедно! ", сподели водачът на ДСБ Атанас Атанасов по време на срещата. Той дефинира " Демократична България " като стожер на евроатлантическите полезности в страната. И отново повтори, че задачата на Демократична България и Природен парк е да вземат първия мандат за сформиране на държавно управление в 49-ия парламент.

Ето и признатата резолюция по време на Национално заседание на ДСБ:

1. Оценява постигнатото от съдружния формат Демократична България
Всичко за Вашата сватба
като сполучливо. Отстояването на демократичните полезности е единствената гаранция за генериране на съвременни десни политики и промени. Основна цел би трябвало да бъде запазването и бъдещо консолидиране на обединяването.

2. Отчита нуждата от обединяване и централизация на реформаторските сили в България на идните парламентарни и локални избори, с цел да бъдат пресечени опитите за реституция на корумпираното ръководство на Борисов благодарение на партиите на статуквото и изборни фалшификации.

3. Отчита нуждата от подсилване на парламентарната република и парламентарното ръководство, сформиране на устойчиво държавно управление, което да подсигурява националната сигурност, както и да бъдат пресечени всички опити за подтикване на страната към република с президентско ръководство.

4. Оценява продължителното ръководство под формата на служебни държавни управления, назначени от президента Румен Радев, като рисково за демокрацията, евроатлантическата ориентировка и икономическото развиване на България, и въздействието й в района.

5. Подкрепя напъните на управлението на партията за реализиране на общо явяване на идните предварителни парламентарни избори на Демократична България - обединяване с Природен парк Продължаваме промяната като единствена опция за тяхното продобиване, излизане от политическата рецесия и лъчение на ръководство, което:

• да реформира българските институции, да организира същинска правосъдна промяна, да изкорени
Всичко за Вашата сватба
корупцията и обезпечи стопански напредък, посредством който сензитивно да се покачат приходите и благосъстоянието на българските жители.

• да модернизира българската войска и служби, да извърши нужните условия за приемане на България в Шенген и Еврозоната, да укрепи евроатлантическата ориентировка на България и да се утвърди като благонадежден сътрудник в Европейски Съюз и НАТО, уверено да противодейства на заканите от Кремъл и всевъзможни опити за отклонение от външнополитическа ориентировка на България.

Във връзка с гореизложеното, дава мандат на ръководителя на Демократи за мощна България за договаряния за предизборна коалиция на идните парламентарни избори за общо явявяване във формат партии от Демократична България и Природен парк Продължаваме промяната.

6. Възлага на общинските и регионалните структури на партията да водят договаряния за необятно обединяване на реформаторските сили за издигане на общи кандидатури за на идните локални избори. Отсраняването на ГЕРБ и Движение за права и свободи от локалната власт е единствената опция за превъзмогване на корупцията и феодализацията на българските общини като единствена опция за трайна политическа непоклатимост и благоденствие на българските жители.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg