Ръководството на дружество Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – гр. Пловдив

...
Ръководството на дружество Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – гр. Пловдив
Коментари Харесай

ВиК Пловдив: Медии ни притискат с анонимни сигнали преди кон...

Ръководството на сдружение „ Водоснабдяване и канализация “ ЕООД – гр. Пловдив намира за належащо да изрази позиция във връзка тиражирана информация на 7.12.2022 г. 

Уважаеми пловдивчани, съграждани и клиенти,

Дейността на стратегическо държавно сдружение за района, каквото е „ Водоснабдяване и канализация “ ЕООД Пловдив, е обществена като осъществяване и напълно законово регламентирана като процедури. Да демонстрираме какво вършим, по какви процедури, периоди, контракти и реализатори, е система, по която работим непрестанно. Като воден оператор с шеф инж. Огнян Кулишев, от август 2021 и досега главното ни обвързване и цел е да предоставяме непрекъсната и качествена услуга по водоснабдяване и канализация. Ние я следваме, макар всички компликации. Целият лист от инфраструктурни вложения на сдружението за този интервал е сериозен като размер и обществен като осъществяване. Показателно за метода, по който работим, е фактът, че Бизнес проектът на Дружеството за новия регулационен интервал 2022- 2026 година е предпазен сполучливо и признат от КЕВР. 

Съзнаваме, че осъществяването на всичките ни задължения е обвързвано с ползите на потребителите и носим основна отговорност към ВиК инфраструктурата на Пловдив и региона. Стараем да даваме оптималната гласност на протичащото се по планове, периоди, стадии и краткотрайни неудобства за пътния трафик и популацията. Дружеството прави вложения за милиони левове, кандидатства и печели планове, разпорежда и извършва процедури по публични поръчки. Същите са законово защитими и публично налични като следене за всеки, който демонстрира интерес.  

За осъществяването на поставените цели  работим отговорно като екип, само че реагираме изрично против всеки злоумишлен опит да се предизвика напрежение и сътвори умишлена конфигурация на обществото против „ Водоснабдяване и канализация “ ЕООД – гр. Пловдив и мениджърския му екип. Още повече, когато това се прави с  анонимни и безусловно несъстоятелни внушения за злоупотреби и тяхното безконтролно мятане в общественото пространство. Такъв открит опит за напън, осъществен анонимно и през територия, претендираща за медия, е неприемлив и се носи отговорност за това. Настоящият интервал, когато е в ход процедура, с която страната през оторизираните си структури в бранша ще организира конкурс за длъжността шеф,  е под напрежение. Именно по тази причина е неприемливо да се упражнява тенденциозен напън, освен това и неизвестен, за провокиране на напрежение върху работата на сдружението.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР