Ръководството на БСП жлъчно напада Радев, защото сами не могат

...
Ръководството на БСП жлъчно напада Радев, защото сами не могат
Коментари Харесай

Политолог: Това, че Радев има различна позиция, не значи че е анти НАТО

Ръководството на Българска социалистическа партия жлъчно атакува Радев, тъй като сами не могат да понесат резултатите си - 10%. Това е неприличен резултат. Президентът да бъде зложелател на Българска социалистическа партия не е стратегически позиционирано. Българската войска е неспособна да охранява въздушното ни пространство. Това, че българският президент има друга позиция за събитията по света, не значи, че е анти НАТО. Означава, че първо България ни е блага. Това разяснява политологът Слави Василев за „ Твоят ден” по NOVA NEWS.

По думите му управлението на Българска социалистическа партия жлъчно атакува Радев, тъй като сами не могат да понесат резултатите си - 10%. " Това е неприличен резултат. Президентът да бъде зложелател на Българска социалистическа партия не е стратегически позиционирано. Българската войска е неспособна да охранява въздушното ни пространство ", сподели той. И добави, че подсигуряването на газа минава през връщане към " Газпром ".

" Дори да пуснем интерконекторът, непрекъснато ще би трябвало да договаряме слотове с Турция и Гърция, което прави дълготрайният контракт неосъществим. Той би трябвало да има входна точка в страната ", разкри Василев.

Политологът Цветанка Андреева счита, че Радев е направил доста жестове към Българска социалистическа партия, в това число и даването на третия мандат. " България е с допустимо най-защитеното небе - това на НАТО - най-силният защитителен съюз в света. Антинатовската изразителност се възпроизвежда от служебната власт, казусът е несигурността. Редицивира от самодейността " Три морета ". Той желае да сложи България в друга орбита на въздействие ", уточни тя.

Според нея съветският газ се употребява за стопански напън. " Газпром " не би трябвало има повече монопол. Властта не реализира дълготрайна диверсификация. Има политически и публичен консенсус по позицията, че когато не сме подвластни от " Газпром ", ще има непоклатимост ", акцентира Андреева.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР