Ръководството на "BLUE DANUBE Residence - Kozloduy" се извинява на

...
Ръководството на "BLUE DANUBE Residence - Kozloduy" се извинява на
Коментари Харесай

Нова техника подразни козлодуйчани, от BLUE DANUBE Residence - Kozloduy поднасят своите извинения

Ръководството на "BLUE DANUBE Residence - Kozloduy " се извинява на жителите на Козлодуй за породеното стеснение от шумните действия на своя машина и моли за схващане от тяхна страна, защото комплексът се гради точно за жителите на града.
Фирмата употребява за първи път в крайдунавския град тази техника за строителството на своя затворен комплекс. Тя съставлява немска технология на строителство от най-голям клас, като не пести средства и пази евентуалните си клиенти още през цялото време на градежа с импулсно уплътняване на почвата, което пази и от подпочвени води.
Машината се употребява, с цел да е компактно земното легло на постройката и с цел да се подобрят физично скелетните и функционалности.
Информация за клиента по отношение на метода на работа на машината:
Импулсното уплътняване е способ, необработен досега на територията на Козлодуй. Подобно на Динамичното уплътняване, той може да бъде употребен за увеличение носимоспособността на почвите посредством следени удари.
Обработването е дейно най-вече в горните почвени пластове на дълбочина до 6 м., макар че при някои условия са следени усъвършенствания на дълбочина до 9 м. Падаща тежест с тегло от 5 до 16 тона (в взаимозависимост от размера) бива спускана върху специфична пета 40-60 пъти в минута. Петата остава в контакт със земната основа от самото начало.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР