Ръководството на Барселона търси най-доброто решение на казуса с договора

...
Ръководството на Барселона търси най-доброто решение на казуса с договора
Коментари Харесай

От Барса са склонни на компромис за Гризман

Ръководството на Барселона търси най-хубавото решение на проблема с контракта на Антоан Гризман. Френският национал се върна в някогашния си клуб Атлетико Мадрид преди началото на предишния сезон. Срокът на наема е две години, а в договора е включена специфична уговорка, която задължава Атлетико да закупи нападателя за сума сред 35 и 40 млн. евро, в случай че той вземе присъединяване в най-малко 50% от мачовете в този интервал. 

Мадридчани са безапелационни, че не желаят да заплащат толкоз доста пари. Това е и повода в съвсем всички срещи от началото на сезона Диего Симеоне да пуска Гризман след 60-ата минута. Действията на “дюшекчиите ” ядосаха Барселона, чуха се и закани за съд, само че по-късно от “Камп Ноу ” са помислили трезво и са подготвени да одобряват вид, при който да минимизират загубите си. 

Очаква се през януари Атлетико да излезе с оферта на стойност към 25 млн. евро за Гризман и Барселона ще я приема. В противоположен случай, “блаугранас ” рискуват да не получат нищо за третата най-скъпа покупка в историята си. 

Гризман беше притеглен за 120 млн. евро, само че не оправда големите упования и в този момент още веднъж радва почитателите на Атлетико. От старта на сезона 31-годишният футболист има 6 мача и 2 гола в Ла Лига, както и 2 мача с едно попадение в Шампионската лига.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР