Ръководството на Барселона се старае публично да не притиска треньора

...
Ръководството на Барселона се старае публично да не притиска треньора
Коментари Харесай

Каталунците очакват Валверде сам да реши бъдещето си

Ръководството на Барселона се старае обществено да не притиска треньора Ернесто Валверде и даже сякаш чака от самия него да вземе решение за бъдещето си. Договорът му изтича в края на сезона, а нов не му е бил предлаган. Валверде донесе две трофеи от Примера дивисион, само че пък е упрекван от последователите за неуспехите в Шампионската лига против Рома и Ливърпул.

“Не знам дали това сега е последният сезон на Валверде в Барса, тъй като той ще реши - съобщи спортният шеф Ерик Абидал. - Единствено мога да кажа, че неотдавна говорихме с него по тематиката. Той ще реши, когато му пристигна време. Той ще си каже.”

Бившият национал на Франция посочи, че клубът към момента не е приказвал с никой различен треньор, който вероятно да размени настоящия. “Ясно е, че бъдещето на Валверде зависи от резултатите му. Виждате, че му харесва да работи това. Но в последна сметка - според от това по какъв начин се усеща - единствено той може да каже дали желае да продължи тук”, добави Абидал пред Mundo Deportivo.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР