Ръководството на Барселона и Френки де Йонг продължават да търсят

...
Ръководството на Барселона и Френки де Йонг продължават да търсят
Коментари Харесай

Барселона и Де Йонг продължават да търсят пресечна точка

Ръководството на Барселона и Френки де Йонг не престават да търсят пресечна точка между тях. През лятото нидерландецът даде ясно да се разбере, че няма желание да си потегля от " Камп Ноу ", откакто отхвърли сериозна оферта от страна на Манчестър Юнайтед. Голямата му заплата обаче съставлява проблем и сега се търси решение, разкрива " Кадена СЕР ".

Президентът Жоан Лапорта персонално е разговарял с играча, като още веднъж е настоял той да се съгласи да остане на настоящето равнище на заплата при подписването на новия си контракт с клуба. Досега нидерландецът изрично отхвърляше сходно нещо, само че последните индикации са, че той е омекнал в позицията си и е подготвен да договаря с управлението в търсене на решение, което да устройва и двете страни.

Желанието на Лапорта е всичко към Де Йонг да бъде конкретизирано до края на сегашния сезон. Босът желае да е спокоен, че нидерландецът няма да основава проблеми на клуба и той ще може да работи умерено на трансферния прозорец.

25-годишният Де Йонг бе притеглен през 2019 година от Аякс против 86 милиона евро, само че представянето му досега е спорно. Той има 148 мача, 14 гола и 18 асистенции с екипа на каталунците.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР