Ръководството на Българския футболен съюз проведе работна среща с представителите

...
Ръководството на Българския футболен съюз проведе работна среща с представителите
Коментари Харесай

БФС проведе среща с полицията

Ръководството на Българския футболен съюз организира работна среща с представителите на Главна дирекция „ Национална полиция “ и Столичната дирекция на вътрешните работи. Поводът за полемиката, инициирана от изпълняващия длъжността президент на БФС Михаил Касабов, бе организацията на пролетния дял от сезон 2019/2020 и продължаването на сполучливото съдействие сред БФС и институциите от позиция обезпечаването на реда и сигурността по стадионите.

Всички присъстващи страни се сплотиха към тезата, че безпроблемното осъществяване на футболните мероприятия е от първостепенно значение за развиването на спорта у нас и разискаха разнообразни превантивни ограничения за гарантирането на сигурността както по време на високопрофилните мачове от Първа лига, по този начин и от дуелите в по-ниските равнища на футбола ни.

Българският футболен съюз, ГДНП и Столична дирекция на вътрешните работи ще продължат разговора си с представителите на фенклубовете и приканват последователите към толерантно отношение и съблюдаване на публичния ред преди, по време и след мачовете от клубните шампионати и идните срещи на националния тим на България.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР