Ръководството на Българския футболен съюз и лично президентът Борислав Михайлов

...
Ръководството на Българския футболен съюз и лично президентът Борислав Михайлов
Коментари Харесай

БФС поздрави Атанас Караиванов

Ръководството на Българския футболен съюз и персонално президентът Борислав Михайлов поздравяват Атанас Караиванов за избора му за президент на Българската професионална футболна лига. Вярваме, че демократичният избор на членовете на една от най-важните институции във футболния ни живот е гаранция за бъдещите триумфи освен на професионалните ни клубове, само че и на цялото родно футболно семейство.

През годините господин Караиванов, в това число с работата си в структурите на БФС, неведнъж е потвърдил професионалните и човешките си качества, както и умеенето да работи диалогично и продуктивно с всички заинтригувани страни в българския футбол. Убедени сме, че с неговия избор БПФЛ прави значима стъпка в посока на по-успешното развиване на професионалния ни футбол.

Българската професионална футболна лига постоянно е била сътрудник на БФС в стратегическите начинания и стратегии в помощ на водещите ни клубове. С гласуваното доверие към Атанас Караиванов се надяваме тази наклонност да продължи и сме сигурни, че в негово лице ще имаме съидейник в бъдещите провокации.

Още един път приветстваме новоизбрания президент на БПФЛ, както и всички членове на организацията, и сърдечно им желаем бъдещи триумфи, написаха от БФС.
 Атанас Караиванов е новият президент на Професионалната футболна лига
Атанас Караиванов е новият президент на Професионалната футболна лига

Кандидатурата му беше издигната от Лудогорец
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР