Ръководството на Българската федерация по скокове на батут отстрани трима

...
Ръководството на Българската федерация по скокове на батут отстрани трима
Коментари Харесай

Българската федерация по скокове на батут отстрани трима състезатели

Ръководството на Българската федерация по скокове на батут в профил трима състезатели от националния тим за мъже и дами. Това са Ясен Иванов, Георги Илиев и Мариела Пенева, а повода е слабото им показване на Световното състезание, което се организира в Санкт Петербург (Русия). Това разгласи президентът на централата Стоян Димитров след края на шампионата.

„ Не съм удовлетворен от присъединяване на мъжете и дамите. Затова взехме решение да бъдат освободени от националния тим. Когато са подготвени, могат да аплайват още веднъж. Трябва да бъдат на доста високо равнище, с цел да попаднат наново в държавния отбор. Това са Ясен Иванов, Георги Илиев и Мариела Пенева “, изясни Димитров.

Президентът на федерацията разяснява и представянето на Световното състезание на юношите, младежите и девойките, оповестява Канал 3.

„ Що се отнася до юношите, младежите и девойките, аз съм извънредно удовлетворен, защото за първи път от 15 участника, 8 попаднаха на край. От 60-70 спортисти, когато стигнеш до 8-мо място, за нас, за дребна България това е доста и аз съм извънредно удовлетворен от този факт “, добави Стоян Димитров.

През идната година състезателите по скокове на батут ще се готвят за присъединяване на Европейските игри в Минск, Беларус, шест международни купи, както и Световното състезание, които са подготовка за Олимпийските игри в Токио през 2020 година. Плановете на федерацията са четирима състезатели да се приготвят и да се борят за визи за най-големия състезателен конгрес.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР