Ръководството на Атака сваля политическото си доверие от вицепремиера Валери

...
Ръководството на Атака сваля политическото си доверие от вицепремиера Валери
Коментари Харесай

Атака свали политическото си доверие от Валери Симеонов, ВМРО още мислят

Ръководството на " Атака " смъква политическото си доверие от вицепремиера Валери Симеонов, обгърнаха от пресцентъра на партията. " Ръководството на " Атака " смъква политическото си доверие от вицепремиера Валери Симеонов поради неприемливите обиди към хора с увреждания. Ще настояваме да бъде препоръчан различен представител на Патриотите за вицепремиер ", се показва още в известието.

По-рано ръководителят на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров упорства за неотложно привикване на Коалиционния съвет (ГЕРБ-Обединени патриоти) до края на деня. " Настоявам за неотложно привикване на Коалиционния съвет (ГЕРБ-Обединени патриоти) до края на деня - 22 октомври 2018 година, на който да бъде прегледан въпросът с неприемливото държание на Валери Симеонов и незабавната му оставка като вицепремиер ". Това се показва в изказване на ръководителя Сидеров, оповестиха от пресцентъра на партията.

" В 21 век физическото неявяване на премиера Бойко Борисов от страната не пречи да бъде осъществена конферентна връзка с него и той да взе участие в Коалиционния съвет, въпреки и от разстояние ", счита Сидеров.

Искането на Сидеров за привикване на Коалиционен съвет е изпратено до премиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов, до ръководителя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, до вицепремиера и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов и до вицепремиера и водач на НФСБ Валери Симеонов.

Вътрешна македонска революционна организация ще показа позицията си за желаната оставка на вицепремиера Валери Симеонов на съдружен съвет, плануван за вторник следобяд. Така разяснява пред кореспонденти във Велико Търново националният представител от Вътрешна македонска революционна организация Милен Михов желаната от разнообразни организации оставка на вицепремиера Валери Симеонов.

Той акцентира, че диалогът сред съдружните сътрудници през медиите вреди на единството на обединението. " Ние имаме какво да кажем, желаеме да чуем доста неща, само че това ще стане там, където се вземат решение нещата сред законните управления на трите партии ", означи Михов и добави, че това е повода да не изрази пред медиите и персоналното си мнение по въпроса.

" Решението и мнението на Вътрешна македонска революционна организация ще бъдат търпеливо готови и изрично декларирани ", сподели той. На журналистически въпрос за вероятните разновидности за развиване на обстановката, той отговори, че в тази динамична среда разновидностите излизат от политиката и здравия разсъдък. " Свидетели сме на непредвидени решения и позиции, които не могат да бъдат планувани ", сподели националният представител.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР