Ръководството на Арсенал има списък със седем имена на треньори

...
Ръководството на Арсенал има списък със седем имена на треньори
Коментари Харесай

Седем имена в списъка на Арсенал за заместник на Венгер

Ръководството на Арсенал има лист със седем имена на треньори за мястото на дългогодишния ментор на отбора Арсен Венгер, оповестява BBC. В листата има четирима експерти със сериозна визитка, както и трима някогашни играчи на " артилеристите ".

В първата група са няколко наставници със сериозен опит, който може да изведе Арсенал бързо от последните незадоволителни резултати. Това са Луис Енрике, който бе отпред на Барселона, където завоюва требъл, Карло Анчелоти, както и треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри и наставникът на Селтик Брендън Роджърс, който е считан за любимец от част от изданията на Острова.

От някогашните играчи на Арсенал управлението преглежда кандидатурите на Микел Артета, който сега е асистент на Джосеп Гуардиола в Манчестър Сити, на някогашния капитан на Арсенал Патрик Виейра и рекордьора по голове за отбора Тиери Анри, който пък е помощник от Роберто Мартинес в националния отбор на Белгия. Както е известно, през вчерашния ден Арсен Венгер публично разгласи, че напуща клуба след 22 години отпред. Под негово управление Арсенал завоюва 17 трофея, в това число три трофеи и седем Купи на Англия.
Some detail on the circumstances surrounding Arsene Wenger’s impending departure from Arsenal, the extraordinary day it was confirmed & what comes next. No idea who #AFC will get but Allegri definitely has admirers among hierarchy. Tuchel to #PSG done deal https://t.co/A8tL25gqDc
— David Ornstein (@bbcsport_david) April 21, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР