Ръководството на Арда ще подаде жалба във ФИФА срещу определената

...
Ръководството на Арда ще подаде жалба във ФИФА срещу определената
Коментари Харесай

Арда подава жалба във ФИФА заради промяната на датата на баража с Левски

Ръководството на Арда ще подаде тъжба във ФИФА против избраната дата на баража за присъединяване в Лигата на конференциите против Левски, заяви изпълнителният шеф на клуба Ахмед Моллахасан пред Българска телеграфна агенция. Спортно-техническата комисия към БФС през вчерашния ден реши плейофът за последната квота на страната за присъединяване в Европа да се играе на 11 юни (неделя) от 19:00 часа на стадион " Георги Аспарухов ", откакто преди този момент, на 6 юни (вторник), дуелът беше изтеглен за събота по молба на кърджалийци.
 БФС още веднъж размишления и промени датата за баража сред Левски и Арда БФС още веднъж размишления и промени датата за баража сред Левски и Арда
В сряда (7 юни) от Левски излязоха с остра позиция за връщане на баража на в началото избраната дата - 11 юни, защото получават ден по-малко за възобновяване от противника. Причината за недовоството на Арда пък, е че договорите на няколко играчи от състава изтичат на 10 юни и те може да не съумеят да вземат присъединяване във значимата среща, в случай че не се реализиран спомагателни съглашения за удължаването им с ден.
 Левски излезе с остра позиция против БФС Левски излезе с остра позиция против БФС
" Доста неща се насъбраха...и със съдийството, ще систематизираме нещата, ще опишем всичко и
Всичко за Вашата сватба
ще пуснем тъжба до ФИФА. Не може да бъдем мачкани по този метод. Разбира се, ФИФА няма да реагира толкоз бързо, само че ние би трябвало да реагираме, тъй като не може БФС да обслужва ползите на няколко тима. Това към този момент е грозно ", сподели Моллахасан, като добави, че три дни са изцяло задоволителни за възстнановяване на един тим.
 Гидженов ще управлява борбата за Европа Гидженов ще управлява борбата за Европа
Един от голмайсторите на тима Ласана Н`Диайе, както и други двама съществени играчи - Ел Мами Тетах и Умар Сако, са застрашени да не играят в неделя, защото контрактите им изтичат в събота.

" Анекс за един ден няма по какъв начин да стане. Тези взаимоотношения са професионални. Ел Мами е чартърен от Аланияспрор от Турция. Няма по какъв начин...вчера разгласи БФС, че анулира деня на мача и ние през днешния ден в петък би трябвало да пратим анекс до тях. Тези неща не стават за един ден.

Мисля, че трима или четирима са с изтичащи контракти. Те са основни играчи. Един от тях е Ласана Н`Диайе, един от нашите голмайстори, той е чартърен от ЦСКА Москва, Ел Мами, Умар Сако сме го взели сме чартърен от ЛАСК Линц от дата до дата, до 10-и, тъй като БФС разгласи края на шампионата на 10-и. Сега той е под въпрос дали ще може да играе. Ще се опитваме посредством анекси и такива неща, само че то не е проблем единствено контракта, има работни визи, персонални карти.

БФС промени датата с един ден, само че те знаят, че договорите на нашите играчи изтичат на 10-и. Те имат тази информация. Обяснението на БФС е, че е поради митингите. Но ние няма да играем в центъра на София. Ще играем на стадион ", сподели още изпълнителният шеф на Арда.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg