Ръководството на американската телевизия Си Ен Ен обяви снощи, че

...
Ръководството на американската телевизия Си Ен Ен обяви снощи, че
Коментари Харесай

CNN уволни водещия на новините Крис Куомо

Ръководството на американската телевизия Си Ен Ен разгласи нощес, че водещият на новинарско шоу Крис Куомо е уволнен в хода на следствието на неговите опити да помогне на брат си Андрю Куомо, към този момент някогашния губернатор на Ню Йорк, да се оправдае от обвиняванията в полов тормоз, съобщи Ройтерс.

Според известието на медията уволнението е станало във вторник тази седмица и се дължи на " нова информация, излязла нескрито, за неговото присъединяване в отбраната на брат му ".

CNN fires Chris Cuomo, " effective immediately, " after a review of how he aided his brother who was accused of sexual misconduct

Телевизията е наела " уважавана правна компания " да извърши оценка на обстоятелствата и прекратяването на контракта с водещия е влезнало в действие неотложно.

Куомо, който от три години води новинарско предаване с висок рейтинг в прайм тайма на Си Ен Ен, призна през май, че е нарушил някои от разпоредбите на медията, като е съветвал брат си по какъв начин да реагира на обвиняванията в обществените си изяви.

През август губернаторът Андрю Куомо разгласи, че напуща поста си поради множеството обвинявания към него в полов тормоз, само че без да признава, че е направил нещо неправилно.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР