Ръководство на Левски ще сезира Дисциплинарната комисия към БФС, заради

...
Ръководство на Левски ще сезира Дисциплинарната комисия към БФС, заради
Коментари Харесай

Левски сезира БФС и Прокуратурата за изцепките на Каранга

Ръководство на Левски ще сезира Дисциплинарната комисия към БФС, поради някои прояви на Фернандо Каранга, оповестява Дарик радио. „ Сините “ изпращат писмо с прикачени видео и фотоси с дейности на бразилския нападател на " алените ".

Левски сезира ДК на БФС, комисията по Феърплей и нравственос, Изпълкома на БФС, както и ще изиска от футболната централа да бъде сезирана прокуратурата по случая.

„ Сините “ считат, че жестът с „ рязането на глави “ е провокативен и може да докара до ответна реакция от страна на почитателите. От Левски са шокирани и от фотоси и видео материали в медиите, които демонстрират Каранга да ликува с надуваем член, на който е подложен шал на клуба от стадион „ Георги Аспарухов “. Тази явна провокация се счита за извънредно неприятен образец за страна и общество, което е част от Европейския съюз.

Припомняме, че Каранга направи сходни жестове и по време на мача с Пирин, само че тогава от Дисципа споделиха, че не са били сезирани, а по-късно делегатът на мача бе осъден.
Първа лига 26 кръг, неделя 18 март  ЦСКА-София 1:0краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР