Ръководствата на Гръцката дентална асоциация и Германската дентална камара ще

...
Ръководствата на Гръцката дентална асоциация и Германската дентална камара ще
Коментари Харесай

Денталните организации на Гърция и Германия ще са гости на 21-ия конгрес на БЗС

Ръководствата на Гръцката дентална асоциация и Германската дентална камара ще са посетители на 21-ия Научен конгрес на БЗС, оповестиха от съсловната организация. Конгресът е част от програмата за Продължаващо здравно образование на Световната дентална федерация (FDI) и ще се организира в от 15 до 17 юни 2023 година в Бургас.

В научната стратегия на Конгреса лекции ще изнесат над 25 известни лектори от България, Гърция, Турция, Перу, Белгия, Индия и Румъния. Конгресът ще бъде съпроводен от огромно Международно дентално ревю с над 44 компании изложители.

Официалното разкриване на Конгреса ще се състои на 15.06.2023 година от 19.00 ч. на открита сцена „ Охлюва ”, против централния вход на Морската градина, а краят му ще бъде маркиран на 17 юни в 20.00 ч. с коктейл в Културен център „ Морско казино ” – Морска градина в Бургас.

Официални посетители на събитието ще бъдат господин Димитър Николов, кмет на Община Бургас, госпожа Йорданка Ананиева, зам.-кмет по обучение, опазване на здравето, обществени действия и юношески политики на Община Бургас, проф. доктор Севдалина Турманова, ръководител на Общински съвет – Бургас, представители на институции в България и локалната власт.

Мероприятието се реализира с поддръжката на община Бургас и е под патронажа на кмета на града Димитър Николов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР