Ръководителят на Висшия съвет по здравеопазване на Италия Франко Локатели

...
Ръководителят на Висшия съвет по здравеопазване на Италия Франко Локатели
Коментари Харесай

Ски курортите в Италия може да останат затворени поне до Нова година

Ръководителят на Висшия съвет по опазване на здравето на Италия Франко Локатели изрази вяра ски курортите да останат затворени най-малко до края на годината, съобщи ДПА.

В противоположен случай от туристите ще се изисква при идването си да се слагат под карантина поради пандемията. Ако това не стане, бих споделил, че ще е рационално да се обезпечи интервал на карантина за завръщащите се, с цел да защитим необятната общност, уточни Локатели пред в. " Стампа ".

Същевременно италианският министър на стопанската система Роберто Гуалтиери разгласи нови ограничения за подкрепяне на бизнеса в пандемични условия, в това число еднократни заплащания от 1000 евро за сезонни служащи в туризма, спа центровете и артистите.

В Европа се води спор дали би трябвало да се разреши ски курортите да работят тази зима на фона на напъните на държавните управления да овладеят втората вълна на пандемията.

Германия и Италия приканват ски курортите да бъдат отворени чак след Нова година. Към тях се причисли и фраанция. Австрия и Швейцария обаче въобще не желаят да затварят курортите си - позиция, която Локатели дефинира като разочароваща.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР