Ръководителят на отдела за набиране на персонал в кралските Военновъздушни

...
Ръководителят на отдела за набиране на персонал в кралските Военновъздушни
Коментари Харесай

Спряха да взимат бели мъже в британските Военновъздушни сили

Ръководителят на отдела за набиране на личен състав в кралските Военновъздушни сили на Англия (висш офицер от женски пол) е подала оставка в символ на митинг против " ефикасната пауза " при вземането на работа на бели мъже новобранци в интерес на дами и етнически малцинства, заяви " Скай нюз ", като се базира на източници от защитата.

Високопоставената жена офицер явно е подала предизвестието си през последните дни на фона на опасенията, че всевъзможни сходни ограничавания за наемане на работа, въпреки и краткотрайни и лимитирани, могат да подкопаят бойната мощност на Кралските военновъздушни сили (RAF), настояват източниците.

Източниците от защитата упрекват основния маршал на Военновъздушни сили сър Майк Уигстън, командващ RAF, че наподобява е подготвен да направи компромис със сигурността на Обединеното кралство в миг на възходящи закани от Русия и Китай в гонене на въпреки и значими цели като възстановяване на разнообразието и приобщаването.

Един от източниците в региона на защитата отбелязва по какъв начин главнокомандващият на армията военачалник сър Патрик Сандърс е сравнил днешните провокации пред сигурността с тези от интервала на подготовката за Втората международна война, като е предизвестил, че Обединеното кралство е изправено пред своя " миг 1937 година ".

" След това погледнете ръководителя на RAF - той е подготвен да наруши оперативните условия на военновъздушните сили, единствено с цел да извърши разнообразието [целите] ", споделя източникът.

Твърденията за протичащото се във Военновъздушни сили провокираха реакция от страна Риши Сунак, един от двамата кандидати за поста на идващия министър-председател на Обединеното кралство.

Говорител на Сунак съобщи: " Единственото нещо, което би трябвало да има значение при набирането на личен състав, е вашият темперамент, а не полът или цветът на кожата ви. "

В отговор на въпросите на Sky News по този въпрос представител на Министерството на защитата съобщи: " Оперативната успеваемост е от първостепенно значение и никой не намалява стандартите, с цел да се причисли към Кралските военновъздушни сили. РВС набират фрагменти за доста специалности и, както и останалите въоръжени сили, са решени да бъдат мощ, която отразява обществото, на което служат за отбрана. "

През последните години няколко държавни управления подканват трите въоръжени служби - RAF, армията и Кралския флот - да подобрят статистиката си за многообразието в тази обичайно най-вече бяла, мъжка специалност.

Министерството на защитата има за цел да усили съотношението на дамите новобранци, постъпващи във въоръжените сили като цяло, от към 12 % на 30 % до 2030 година

Кралските Военновъздушни сили - които първи от службите отвориха всички функции за дами и към този момент имат най-високото съответствие на дами - се стремят да отидат по-далеч. До края на десетилетието съотношението на дамите новобранци във военновъздушните сили би трябвало да доближи 40 %, което е повече от два пъти повече от настоящето равнище.

Целта за етническите малцинства е да доближат 20 % от всички новобранци във военновъздушните сили за същия интервал от време, което е нарастване от към 10 %.

Източник " Дир.бг "

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР