Ръководителят на „Гранична полиция“ Деян Моллов става заместник-директор. Неговото място

...
Ръководителят на „Гранична полиция“ Деян Моллов става заместник-директор. Неговото място
Коментари Харесай

Смениха ръководителя на „Гранична полиция“

Ръководителят на „ Гранична полиция “ Деян Моллов става заместник-директор. Неговото място заема досегашният му заместител Росица Димитрова. Това оповестиха за Българска телеграфна агенция от Министерство на вътрешните работи.

Една от аргументите за замяната в управлението на дирекцията е засиленият мигрантски поток по границата. Преди дни министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев заяви, че мигрантският напън по границата с Турция се е засилил с 24% през последния месец по отношение на предходния. Моллов ще дава отговор за оправянето с бежанския напън, в битката с който той има опит, а Димитрова ще бъде с сектор Шенген - въпрос, който също е измежду целите на Министерство на вътрешните работи, с оглед идната инспекция на техническата подготвеност през септември и изоставането в подготовката, за което загатна министър Демерджиев, прецизираха от Министерство на вътрешните работи.

Вчера стана известно, че шефът на Главна дирекция „ Национална полиция” е освободен от поста, като на негово място беше назначен досегашният му заместител Атанас Илков.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР