Ръководителят на Гранична полиция Деян Моллов става заместник-директор, неговото място

...
Ръководителят на Гранична полиция Деян Моллов става заместник-директор, неговото място
Коментари Харесай

Изчегъртването в МВР продължава - смениха и шефа на "Гранична полиция"

Ръководителят на " Гранична полиция " Деян Моллов става заместник-директор, неговото място заема досегашният му заместител Росица Димитрова, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Една от аргументите за замяната в управлението на дирекцията е засиленият мигрантски поток по границата. Преди дни министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев заяви, че мигрантският напън по границата с Турция се е засилил с 24% през последния месец по отношение на предходния.

Моллов ще дава отговор за оправянето с бежанския напън, в битката, с който той има опит, а Димитрова ще бъде с сектор Шенген - въпрос, който също е измежду целите на Министерство на вътрешните работи, с оглед идната инспекция на техническата подготвеност през септември и изоставането в подготовката, за което загатна министър Демерджиев, прецизираха от Министерство на вътрешните работи.

Вчера стана известно, че шефът на Главна дирекция " Национална полиция " е освободен от поста, като на негово място беше назначен досегашният му заместител Атанас Илков.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР