Ръководителят на Дирекцията за Зона за технологично индустриално развитие (ТИДЗ)

...
Ръководителят на Дирекцията за Зона за технологично индустриално развитие (ТИДЗ)
Коментари Харесай

Появи се още един кандидат за поста на Заев, общо са четирима

Ръководителят на Дирекцията за Зона за софтуерно индустриално развиване (ТИДЗ) и дълготраен член на СДСМ Йован Деспотовски внесе кандидатура за ръководител на СДСМ, заяви „ Локално “.

„ Членувам в партията от 25 години и прекосих разнообразни равнища - от в началото най-ниското до член на висшите управнически структури на партията. Смятам, чев моя професионален ангажимент, тъй че мисля, че мога да предложа нова идея, към която ще се сплоти освен партията, само че и обществото. Решението не е елементарно. Предизвикателството е огромно, времето е много комплицирано и отговорността е огромна “, сподели Деспотовски.
Наследникът на Зоран Заев може да бъде определен на 12 декември
Новият водач на СДСМ евентуално ще бъде определен на 12 декември. Решението е взето на тазвечершния Изпълнителен съвет и би трябвало да бъде подл...

Той е бил на редица управителни постове в партията и сега е началник на индустриалните зони. По специалност е икономист с доста знания в региона на работата с европейските присъединителни фондове.

До момента са четирима претендентите за ръководител на СДСМ. Вчера в СДСМ пристигнаха- на някогашния заместник-председател на партията Фросина Ременски, на зам.-министъра на финансите и член на Изпълнителния съвет на СДСМ Димитър Ковачевски и на Властимир Алексовски, който е член и деятел на СДСМ от общинската организация на партията в Куманово.

Днес в 16:00 часа изтича срокът за подаване на кандидатури, като опция за влизане в предизборната конкуренция загатна и Миле Зечевич, някогашен шеф на Управлението за сигурност и контраразузнаване на Република Северна Македония.

Още от БАЛКАНИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР