Ръководителят на дирекция БНТ Свят и региони Екатерина Генова е

...
Ръководителят на дирекция БНТ Свят и региони Екатерина Генова е
Коментари Харесай

БНТ уволни Екатерина Генова

Ръководителят на дирекция " Българска национална телевизия Свят и райони " Екатерина Генова е била уволнена от " Сан Стефано " 29.

Досега тя отговаряше за районния канал Българска национална телевизия 2 и за Българска национална телевизия Свят. Договорът ѝ към този момент е преустановен, потвърдиха от малкия екран. 

Пред сътрудниците си Генова е показала, че аргументите за това не са ѝ известни.

Пред OFFNews от пресцентъра на Българска национална телевизия разясниха единствено, че решението е вследствие на образуването на нов управителен екип след избора на нов общоприет шеф.

Очакват се и промени в каналите Българска национална телевизия 2 и Българска национална телевизия Свят, които към този момент не са оповестени публично. Възможно е каналът за районни вести и стратегии да бъде трансформиран в културно-образователен. Такава бе концепцията, която генералният шеф Константин Каменаров показа в експозето си пред Съвет за електронни медии по време на състезанието. Тогава той уточни, че вижда Българска национална телевизия като група канали, като флагман е политематичният Българска национална телевизия 1, а Българска национална телевизия 2 би трябвало да стане стратегия за просвета и обучение.

Екатерина Генова е дълготраен кадър на националната телевизия. Започва работа в новините на Българска национална телевизия през 1990 година Зрителите я помнят и като водещ на " Актуална антена " и " Ах, тези муцуни ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР