Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров заяви, че синовете му

...
Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров заяви, че синовете му
Коментари Харесай

Кадиров заяви, че ще прати непълнолетните си синове на фронта ВИДЕО

Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров съобщи, че синовете му ще се включат  в " специфичната военна интервенция ", както Москва назовава нахлуването в Украйна. Това написа Кадиров в канала си в Telegram. Той показа и видео, на което се вижда по какъв начин протича образованието на синовете му.

Лидерът на Чечня споделя, че Ахмат, Али и Адам скоро ще бъдат в " най-сложните зони на конфликт ". Те са надлежно на 16, 15 и 14 години. Според Кадиров те са подготвени да употребяват бойните умения, които са придобили.

" Настана време да потвърдят себе си в същински пердах, а аз само поздравявам това им влечение. Скоро ще се насочат на предна линия и ще бъдат на най-сложните сектори на зони на конфликт ", написа той.

Към обявата той прикачи и видео, на което се виждат синовете му, които упражняват на боен полигон.

Припомняме, че през вчерашния ден Кадиров съобщи, че с помощта на новата тактичност взаимните дейности на бойците на чеченските елементи със съюзническите сили дават отлични резултати. 

" Специалните сили " Ахмат " под командването на героя на Русия, секретарят на Съвета за сигурност на Чеченската република Апта Алаудинов сполучливо се опълчват на силите на националистите на териториите на ДНР. Действията на бойците на чеченските елементи, извършени взаимно със съюзническите сили, дават отлични резултати. Вече е явно, че врагът не беше подготвен за новата ни тактичност ", написа Кадиров.

 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР