Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров заяви, че благодарение на

...
Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров заяви, че благодарение на
Коментари Харесай

Кадиров съобщи за отличните резултати на бойците от Чечения благодарение на новата тактика

Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров съобщи, че с помощта на новата тактичност взаимните дейности на бойците на чеченските елементи със съюзническите сили дават отлични резултати. Това написа той в неделя в канала си в Telegram.

„ Специалните сили " Ахмат " под командването на героя на Русия, секретарят на Съвета за сигурност на Чеченската република Апта Алаудинов сполучливо се опълчват на силите на националистите на териториите на ДНР. Действията на бойците на чеченските елементи, извършени взаимно със съюзническите сили, дават отлични резултати. Вече е явно, че врагът не беше подготвен за новата ни тактичност ", написа Кадиров.

 „ Западните оръжия, с които украинската страна толкоз се хвали, не й дават никакво преимущество в откритата борба. Това още един път удостоверява думите ми, че мотивацията на бойците и готовността им да правят героични каузи в името на справедливата идея играят основна роля на бойните полета. С това нашите бойци нямат проблеми. Продължавайте в същия дух ", добави ръководителят на Чечня.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР