Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров напомни на враговете, че Русия

...
Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров напомни на враговете, че Русия
Коментари Харесай

Чеченският лидер Кадиров напомни на НАТО за военната мощ на Русия и обеща на враговете „пристъпи на мъка и отчаяние“

Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров подсети на " враговете ", че Русия е водещата военна мощ в света и даде обещание на НАТО " пристъпи на тъга и обезсърчение ".

" Въпреки всички старания на НАТО да изолира Русия от външния свят, нашата страна постоянно е била и остава отворена за всички, които желаят да бъдат другари с нея и да имат доверителни взаимноизгодни връзки. Всички наши врагове не са планували едно нещо в техните антируски проекти: Русия е водещата военна мощ в света, което значи, че ние ще диктуваме изискванията, в случай че Западът докара нещата дотук, ние ще го създадем “, написа Кадиров в Телеграм.

Той означи, че Русия постоянно е представлявала интерес за страни, които " не се поддават на Съединени американски щати и техните поддръжници ".

„ Именно в такива рационални и почтени взаимоотношения се крие мощният капацитет на цялото здравомислещо човечество, а не в мегаломанията и момчешките показности на НАТО, който си фантазира, че е преобладаващата коалиция в света. Нека не престават все по този начин. По-силни в последна сметка за тях ще бъдат пристъпите на тъга, неспокойствие и обезсърчение “, написа Кадиров.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР