Ръкописно писмо от актьора Марлон Брандо, в което той се

...
Ръкописно писмо от актьора Марлон Брандо, в което той се
Коментари Харесай

Писмо на Брандо отива на търг: Събщението е пълно с правописни грешки и бележи края на една любов

Ръкописно писмо от артиста Марлон Брандо, в което той се развежда с френската актриса и танцьорка Соланж Подел, е оповестено за продажба на търг на RR, написа CNN. Съобщава се, че писмото се продава за 15 000 $, а търгът завършва на 9 февруари. Французойката Подел е любовната тръпка на Брандо през 40-те години на предишния век. По това време артистът е обещаваща звезда на Бродуей.

Изданието написа, че писмото съдържа огромен брой правописни неточности. В него Брандо написа с молив, че желае да завърши аферата си с актрисата по кротичък метод.

" За да не си помислиш, че съм цялостен тъпанар, ти пиша това писмо. Искам да ти обясня, че поради моя чудноват, утопичен темперамент не желая да нараня възприятията ти “, написа Брандо.

Актьорът написа, че има неуравновесени страсти, само че ще си спомня за нея с обич.

" Моля, приемете това писмо с отворено сърце, защото е написано с четвърто възприятие на откровеност. Съжалявам, че не можех да положа повече старания, с цел да бъда по-малко благосклонен и с това малко по-съвместим. Интуицията ми беше безупречно точна, само че страстите ми, за жалост, неуравновесени. Ще ви помня с любов, почитание и благодарност. Когато се срещнем във Франция (може би през октомври), имам вяра, че държанието ми ще бъде малко по-зряло ".

Брандо подписа писмото " с най-топлия Марлон ", преди да добави в постскриптум: " Моля, предайте моите общителни благодарности на майка ви, в случай че тя ги одобри. "

Според данни от търга Брандо и Подел се срещат през 1947 година, а след раздялата им той се концентрира върху кариерата си в Холивуд, до момента в който Подел се насочва към фотографията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР