“Радваме се, че служебният културен министър е сменен, защото имаме

...
“Радваме се, че служебният културен министър е сменен, защото имаме
Коментари Харесай

ГЕРБ одобри смяната на културния министър в новия служебен кабинет

“Радваме се, че служебният културен министър е заменен, тъй като имаме 0 работа от неговата страна по ПВУ ”, това съобщи Тома Биков от ГЕРБ, в коридорите на Народното събрание.

“Очакваме подготовка на изборите от страна на служебния кабинет, с цел да може към този момент 49-то Народно събрание да бъде работещо ”, разяснява още Биков.

От Българска социалистическа партия пък не чакат нищо ново от служебния кабинет. " В обществения аспект мога да кажа, че той се е провалил ",  съобщи Георги Гьоков от Българска социалистическа партия в коридорите на към този момент закрития 48-ми парламент.

“Ние бяхме най-диалогичната партия, мощно се надявам да получим по-голяма поддръжка след изборите, тъй като няма логичност да показвал резултати и да имаш по-малък % поддръжка ”, съобщи още Гьоков.

Днес президентът издаде декрет за назначението на новия длъжностен кабинет, чийто състав е същия като предходния, като се изключи министъра на културата. На поста вместо досегашния Велислав Минеков е назначен диригентът Найден Тодоров.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР