Радвам се, че “златният учител по приложна математика и физика

...
Радвам се, че “златният учител по приложна математика и физика
Коментари Харесай

Учителят Тео с лятна лагер-школа в Бургас

" Радвам се, че “златният ” преподавател по приложна математика и физика и огромен другар на нашия град Теодосий Теодосиев одобри поканата ни и ще организира през лятото популярната си лагер-школа на по приложна математика и физика в града ни! " Това написа във Facebook кметът на Бургас. Ето още какво заяви той:

" Занятията ще се организират в Професионалната гимназия по компютърно програмиране и нововъведения в ж.к. „ Меден рудник “.

За задачата ще предоставим всички подобаващи и нужни условия за осъществяване на занятията по математика и физика.

Пожелавам триумф на всички участници в нея!

Лагер-школата по физика в Бургас ще бъде на две смени – от 16.08.2021 година и от 23.08.2021 година, като досега за първата са записани 120, а за втората към 100 възпитаници от цялата страна.

Всички възпитаници са от националните тимове физика и математика, както и от елитни университети по света.
 В бургаския Меден рудник строят нов юношески център, улица и паркинг (СНИМКИ) В бургаския " Меден рудник " строят нов юношески център, улица и паркинг (СНИМКИ)
Кметът на Бургас Димитър Николов ревизира напредъка в осъществяването на няколко огромни и значими за к-с „ Меден рудник “ плана....

Участниците са от математически и елитни гимназия от София, Варна, Бургас, Казанлък, Велико Търново, Сливен, Благоевград и други градове, както и от страни като Англия, Франция, Белгия и Австрия. От тях ще бъдат подбрани най-хубавите, които ще се включат в летните школи.

Освен самият Теодосий Теодосиев, в лятната школа в Бургас ще преподават още Георги Бяндов – някогашен негов възпитаник и преподавател по физика в Математическа гимназия „ Казанлък “, Камен Велев, който приключва физика сега, Никола Каравасилев, който приготвя интернационалните олимпиади по астрономия и астрофизика и други.

Учителят Тео притегля интереса на учениците към физиката с другия си метод след това еволюирал до „ Методика за образуване на силов разсъдък “. Неговият способ бързо потвърждава своята успеваемост. Негови възпитаници сега са професори по физика в най-реномираните университети в света ".

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР