Радвам се, че животът на 45-ия парламент беше кратък, защото

...
Радвам се, че животът на 45-ия парламент беше кратък, защото
Коментари Харесай

Андрей Райчев за кракия живот на НС: Формулата на компромиса щеше да е манджа с грозде

Радвам се, че животът на 45-ия парламент беше къс, тъй като формулата на компромиса щеше да е гозба с грозде. Това сподели в изявление за „ Фокус “ социологът Андрей Райчев за края на 45-ото Народно заседание.

„ Мисля, че трите нови партии използваха единствения си и финален късмет да кажат, че скапват Народното събрание и желаят нови избори. Втори подобен ход няма “, разяснява социологът. По думите му новите избори се са във щета на новите партии. Според него те са съумели да създадат в страната нова атмосфера.

Андрей Райчев означи, че в оставащото време до предварителните избори политическите партии нямат време за маневри. „ Темпът е доста бърз. На 11-и май ще се разгласи краят на Народното събрание. Това ще рече, че те имат един месец предизборна акция и един месец за регистрация. Който тръгне да маневрира, ще загине. Въпросът е с кого ще се съюзи Каракачанов. Вътрешна македонска революционна организация има действителен късмет да се класира в Народното събрание. Ще забележим дали ще стане “, разяснява още социологът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР