„Радостта на народа Божидар Искренов връчи купата на шампионите Регионалната

...
„Радостта на народа Божидар Искренов връчи купата на шампионите Регионалната
Коментари Харесай

Наздраве за отбора на „еДинамикс“ – регионален шампион на Фен Купа 2018 за Стара Загора и Сливен

„ Радостта на народа " Божидар Искренов връчи купата на първенците

Регионалната купа обезпечава място на „ еДинамикс " в националните финали на шампионата, които ще се проведат през септември

Наздраве за момчетата от тима на „ еДинамикс " (Стара Загора), които завоюваха първия районен полуфинал на Каменица Фен Купа 2018 за областите Стара Загора и Сливен! Победата е техният билет за националните финали на шампионата, които ще се проведат през септември. Пътят им към първото място беше посипан с голям брой трудности в лицето на потвърдени тимове като „ DEKOTEX ", „ Ел Галактикос ", „ Форест " и „ Траките ".

Финалният мач изправи първенците против техните подгласници от отбора на „ Траките " (Стара Загора). Срещата протече доста равностойно и в духа на феърплей. „ Траките " откриха резултата в средата на първото полувреме с гол на Пламен Русков, а Ивелин Вълчев от „ еДинамикс " изравни в последните минути на втората половина. При последвалите дузпи „ Траките " позволиха съдбовна неточност и отстъпиха първото място на „ еДинамикс " с крайното 4:3.

Триумфът на „ еДинимакис " беше „ подсладен " и от наличието на футболната легенда Божидар Искренов, който им връчи купата и им заръча да показват почтено Стара Загора в националните финали. Там те ще би трябвало да се изправят против останалите 9 районни първенци от всички краища на България и да премерят сили с тях за огромната премия - посещаване на мач на обичан футболен тим в границите на Европа.

Третото място в Стара Загора остана за момчетата от „ Топлоелектрическа централа Марица изток-2 " (с. Ковачево), а четвърти се подредиха „ Форест " (Казанлък). За „ Най-добър вратар " беше разгласен Пламен Костов от „ Форест " (Казанлък). Титлата „ Най-атрактивен играч " беше присъдена на Динко Динев от отбора на първенците „ еДинамикс ", а почетното отличие „ Най-спортсменски тим " отиде при момчетата от „ Еко Асорти " (Сливен).

Освен отборите на първите 4 призови места, с доста награди се снабдиха и посетителите на стадион „ Берое " в града на липите. Над 30 от тях завоюваха истински футболни топки LEGEA, близо 250 индивида получиха бирени чаши, карти за игра и други награди. Telenor също зарадва 70 фена с атрактивни награди като GPS фитнес гривна, плажни хавлии, сенници за кола, фланелки, спортни бутилки за вода и други И през двата дни на районната конкуренция атмосферата на терен беше на доста високо равнище, само че мъчно може да се опише това, което би трябвало да се изпита. Следващият късмет за почитателите да се допрян до страстите на най-големия и трогателен футболен шампионат за другари в България е на 28 и 29 април на игрищата на юношески състезателен център „ Гребна база " в Пловдив.

Регистрациите за Фен Купа 2018 не престават с цялостна мощ за по-голямата част от България. Най-скоро изтича срокът за тимовете от Варна, Добрич и Шумен на 24 април (вторник), а по-късно, на 8 май, затварят регистрациите за Бургас и Ямбол.

Наздраве за всички идни футболни моменти през сезона! Снимки и още настояща информация за най-големия и трогателен футболен шампионат за фенове в България можете да намерите на www.facebook.com/kamenitzafancup и на формалната страница на шампионата http://fancup.kamenitza.bg.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР