Радостните новини за почитателите на Спорт тото продължават и с

...
Радостните новини за почитателите на Спорт тото продължават и с
Коментари Харесай

Натрупа се един от най-големите джакпоти в историята на Спортния тотализатор

Радостните вести за феновете на Спорт тото не престават и с вести за сензационни облаги, които се натрупаха в числовите игри за неделния тираж на 17 януари.

Със своите 7 400 000 лв., прогнозният джакпот в играта " 6 от 49 " се подрежда на четвърто място в топ пет на най-големите джакпоти в близо 64 годишната и история на Български състезателен тотализатор.

Всички
залози за тази игра ще вземат участие и в тегленето на Втори тото късмет, където облагите могат да доближат до 120 000 лв.. Това значи, че всеки залог носи два шанса за облаги.

И като става въпрос за изключителни благоприятни условия за крупни облаги, би трябвало да дадем заслуженото място и на играта " 6 от 42 " с планиран
джакпот от 910 000 лв.. И тази игра шест цифри, могат да наклонят рога на изобилието към банковите сметки на участниците.

Има обаче една игра, която с съображение е наричана най-щедрата в тотализатора. Става въпрос за " 5 от 35 ", тъй като в съвсем всеки тираж някой участник познава най-малко една от двете печеливши комбинации. Това е по този начин, тъй като при нея възможностите за облаги са неповторимо огромни, а най-големите късметлии печелят приблизително до 30 000 лв.. А тази неделя в " 5 от 35 " ще има и 10
бонус облаги по 500 лв., по случай Атанасов ден и Антонов ден. Разбира се, не е належащо да имате празник, с цел да се включите в жребия, само че ще бъде доста благо да подарите на имениците квитанции - те ще почерпят сигурно. Много цвят на празничното събитие ще дадат и Моментните лотарийни игри, тъй като в доста от тях облагите доближават до 1 000 000 лв..

На 24 януари по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3 от 17:00 часа, което е директно преди тегленето на тиража, ще бъде излъчена тържествената гала " Нощта на първенците ". Министерство на младежта и спорта и Български състезателен тотализатор, ще наградят едни от най-изтъкнатите спортни деятели за 2020 година.

И най-после ще напомним, че шансът идва при оптимистите.

Актуална информация за игри, облаги и промоционални акции ще намерите на .

Залози за неделния тираж могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 17 януари онлайн на или в тото пунктовете.

Материалът е възложен от Спорт Тото.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР