Радостни възгласи са огласили коктейла за награждаване на служителите в

...
Радостни възгласи са огласили коктейла за награждаване на служителите в
Коментари Харесай

Курортен комплекс в Лас Вегас удиви 5400 служители с бонуси от 5000 долара

Радостни възгласи са огласили коктейла за награждаване на чиновниците в " Космополитън ъв Лас Вегас " (Cosmopolitan of Las Vegas), когато основният изпълнителен шеф е оповестил, че всички 5400 чиновници, които работят там, ще получат бонус от 5000 $, съобщи Асошиейтед прес.

Невероятно е, сподели Едгар Ривс, който работи от девет години като готвач в столовата за чиновниците в комплекса, след серия от поздрави " Дай пет " и обятия с танцуващи сътрудници в " Челси тиътър " (Chelsea Theater) в " Лас Вегас стрип " (Las Vegas Strip). Това е огромна изненада, твърди той.

55-годишният преселник от Салвадор и американски жител съобщи, че ще остави на жена си да реши по какъв начин да изхарчи парите.

Може би половината от чиновниците са участвали на обедното събитие в средата на седмицата, когато управителни лица от " Блекстоун риъл истейт Америкас " (Blackstone Real Estate) и " Космополитън ", в това число президента и основен изпълнителен шеф Бил Макбийт, са ги поздравили за това, че са поддържали " млада и продуктивна марка ", работейки по време на пандемията.

Вие сте тези, които всеки ден вършиме разликата, когато почиствате стаите, приготвяте храната, раздавате карти, сервирате напитки или обслужвате клиентите на рецепцията, сподели основният началник на личния състав в " Космополитън " Даниел Еспино.

Макбийт означи, че комплексът е дарил над 9 милиона $ на благотворителни организации през последните седем години и е наградил двама чиновници с ваканционни пътувания до Сан Диего и Хавай.

Представители на компанията споделиха, че оповестените
бонуси за всички чиновник на компанията ще костват на комплекса над 27 милиона $.

" Блекстоун ", основаната в Ню Йорк капиталова компания, има парцел с две кули и почти 3000 стаи. Тя възнамерява да приключи през идните седмици продажбата на недвижимата благосъстоятелност за 1.6 милиарда $ на колоса на
казината " ЕМ Джи Ем ризортс интернешънъл " (MGM Resorts International).

" Космополитън " е ситуиран сред два други парцела на " Ем Джи Ем " - Беладжо и комплекса " Сити сентър " (City Center).


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР