Радостна новина! От понеделник ще рестартират дейност всички затворени ключови

...
Радостна новина! От понеделник ще рестартират дейност всички затворени ключови
Коментари Харесай

Ура! В понеделник възстановяват пътните ремонти около Пловди...

Радостна вест! От понеделник ще рестартират активност всички затворени основни трасета на територията на страната, включително и в Пловдивска област, на които се прави ремонт. Както „ Марица “ писа, заради липса на средства дейностите по рехабилитация на десетки обекти бяха спрени преди дни от Агенция „ Пътна инфраструктура “.

Нова заповед за рестарт на ремонтите е издадена от министъра на районното развиване и благоустройството арх. Виолета Комитова. Тя се срещна през днешния ден с представители на локалната власт и компаниите – извършващи настоящ ремонт и поддръжка на републиканската пътна мрежа, заяви шефът на „ Европейски пътища” Маргарита Попиванова.

Дружеството прави ремонт на пътищата за Лилково и Ситово, Югово – Лъки, Асеновград – Кърджали, Асеновград – Първомай, както и на части от шосето Карлово – Пловдив.

На срещата станало ясно, че редица компании, отговарящи за зимното поддържане на републиканските пътища не са получили парите си от АПИ дори за зимното разчистване.

В сряда на съвещание на Министерски съвет ще се гласоподават заплащанията за всички обекти, уверили са от Министерство на регионалното развитие.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР