Радостин Василев пусна 5-минутен запис, в който  Кирил Петков и

...
Радостин Василев пусна 5-минутен запис, в който  Кирил Петков и
Коментари Харесай

И все пак Радостин Василев взриви ПП – пусна запис как се готви коалицията с ГЕРБ

Радостин Василев пусна 5-минутен запис, в който  Кирил Петков и Асен Василев изясняват по какъв начин се прави обединението с ГЕРБ.  Депутатът от Политическа партия – Демократична България съобщи, че въпросните „ отрязъци ” и „ пасажи ” не са записани в стаите на парламентарните групи, по заведения или другаде, а са от  Националния съвет на партията.
Прочетете още
„ Въпросният Национален съвет на Политическа партия се организира на 21 май в 10:00 часа вечерта. Тъй като имам възпитаник и трябваше да го подготвям за другия ден си легнах в 12:30 часа  и записах цялата среща, която бе онлайн и присъединяване в нея взеха 50 души. Тя е траяла до 3-4 сутринта, а аз я изгледах сутринта. Останах слисан, от това, което чух ”, сподели Василев.  Той сподели, че ще изпрати  целия запис от Национален съвет до медиите.

Избраните пасажи са свързани с това по какъв начин да се работи обществено, когато се направи коалиция с ГЕРБ. Първи се чува Кирил Петков. Той споделя, че държавното управление е контрактувано с посолствата на страните от Г-7, като имат и поддръжката на Урсула фон Дер Лайен за Шенген и Еврозоната. Чува се и Асен Василев, който изяснява, че службите са „ техни ”, като ще бъдат заменени шефовете на ДАНС, гл. секретар на Министерство на вътрешните работи, НСО и други.

„ Ще бъдат така наречен външни консултанти, няма да са инцидентни. Това държавно управление ще продължи  до тогава, до момента в който Борисов се опасява от Гешев. Не желае да има основен прокурор ”,казва Асен Василев.

След това се чува и Кирил Петков, който изяснява по какъв начин Христо Иванов ще даде предложение, с което  да се направи специфична комисия, която да гледа имунитета на всички депутати. Ще  бъдат въведени така наречен евростандарти за имунитет, като ще се влачат по 6 месеца в Народното събрание. Очакванията се, че ще се желае имунитета не  единствено на Бойко Борисов, само че и на други членове на двете обединения.

„ Докато Гешев е основен прокурор, Бойко не желае да върви на избори без имунитет, типично борисовско ”, споделя Петков. Той споделя още, че действителната електорална тежест на Демократична България – Политическа партия е 7% - 10%, колкото са интелектуалците в България.  Те били „ напомпали ” резултата си като „ откраднали ” гласове с „ това ала-бала ” с президента.

Радостин Василев сподели, че ще напусни парламентарната група и ще гласоподава срещу държавното управление на Политическа партия – Демократична България.  Той обаче съобщи, че ще стане в Народното събрание, тъй като за него са дали своят вот хора, които желаят Борисов да изчезне от политиката. Той сподели, че повече няма да взе участие в непознати планове и скоро ще разгласи какъв план, ще прави.

„ ГЕРБ смъкна държавното управление на Политическа партия. Направиха за смях Кирил Петков, а в този момент вършат държавно управление. Единственият допир със служебните ми, е че нощес в 10:00 часа ми се обади шефа на ДАНС, че имат информация, че има закани за мен и ще ми изпратят кола ”, сподели Василев.

Очаквайте детайлности! 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР