Радослав Карашев нокаутра още в първата половина от първия рунд

...
Радослав Карашев нокаутра още в първата половина от първия рунд
Коментари Харесай

Бърз нокаут в актива на Радо Карашев на Grand Fight Arena 2

Радослав Карашев нокаутра още в първата половина от първия рунд противника си Йоргос Цилидис в категория до 84 кг по разпоредбите на ММА на Grand Fight Arena 2 пред към 2 хиляди фенове в столичната зала "Асикс Арена ".

Карашев бе трансформирал доста аспекти на подготовката си, откогато загуби в "мача на вечерта " от Пламен Пенчев на предходната церемония Grand FIght Arena 1 на 1 декември предходната година. Карашев към този момент има 15 професионални дуела, 7 победи, 5 загуби и 2 равни, като също е републикански първенец по бойно самбо за 2016 година и повторен републикански първенец по ММА при дилетантите.

Цилидис, който е първенец на Гърция за дилетанти и има 30 профи мача в кикбокса, стартира доста нападателно и двамата притискаха главите си надолу с ръце, като гъркът се стремеше с десни ъперкъти да тормози Карашев. Цилидис имаше известна успеваемост, само че в действителност тактиката му се оказа неверна, тъй като той изцеди резервоара си още в първата минута, и то без да нанесе кой знае какви провали на Карашев.
Българинът остана спокоен и откакто укроти първичната стихия, опитва с колена в корема и торса да тормози съперника си, след което го повали на земята и го довърши с бърз граунд-енд-паунд.
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР