Радиоводещият Драгомир Симеонов навърши 64 годишна възраст. Роденият на 15.09.1976

...
Радиоводещият Драгомир Симеонов навърши 64 годишна възраст. Роденият на 15.09.1976
Коментари Харесай

Драго Симеонов навърши 64 и разказа какво е да си пенсионер

Радиоводещият Драгомир Симеонов навърши 64 годишна възраст. Роденият на 15.09.1976 година изненада почитателите си в интернет, като пусна видео, в което е очевидно стар. Излезе, че Симеонов е употребявал deep fake технология, с цел да се състари и да опише на всички по какъв начин вижда своите години в златната трета възраст.

Остаряването на водещия с 18 години за 1 ден е идеалната метафора какъв брой бързо лети времето и по какъв начин множеството от нас просто ще се събудим и ще бъдем в пенсионна възраст, изцяло неподготвени за това.

Традиционно българите неглижират планирането на годините си в преклонна възраст, като множеството от тях даже не знаят кой е техният фонд, нито каква е разликата сред наложителното и доброволното пенсионно обезпечаване.

Оказа се, че Драго Симеонов се е въодушевил за метаморфозата си от портала My Pension на Алианц България, където попаднал, откакто се замислил за пенсионното си обезпечаване. Открил, че всеки консуматор на компанията може да се записва напълно онлайн и изцяло гратис. В портала може да следи в действително време и да държи под надзор всичките си спомагателни наложителни и доброволни пенсионни осигуровки, да следи брояча с времето си до пенсиониране, насъбраната досега сума, да види какъв брой персонални вноски е направил, какъв брой са внесли работодателите му, както и тъкмо по кое време и какъв брой от насъбраните средства може да изтегли.

С My Pension всичко ти е на едно място, а линк към портала можеш да намериш тук:

 

* наличие на Allianz
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР