Радиостудио на открито, турнир по джаги и музикални игри за

...
Радиостудио на открито, турнир по джаги и музикални игри за
Коментари Харесай

Радиостудио, турнир по джаги и музикални игри за деца на Радио парк феста на БНР

Радиостудио навън, шампионат по джаги и музикални игри за деца чакат гостите на Радио парк фест, проведен от БНР с поддръжката на Столична община.

На 15, 16 и 17 юни на Голямата поляна в Южния парк столичани и посетители на София ще имат опцията да се забавляват и на инсталирани върху железни структури палатки във въздуха.

Каква е задачата на занятието?! Разбира се, цялостен релакс за посетителите - малчуганите да скачат на воля, а възрастните да изпият по чаша бира на фона на супер музикални осъществявания, всички да се срещнат с нови и забавни хора.  Програмата за деца на 17 юни стартира в 10.00 ч. с „ Музикално просветително ателие - хубостта на човешкия глас “, проведено от Музикална къща на БНР.

На 15 юни от 16.00 ч. и на 17 юни от 10.00 ч. БНР провежда просветителна стратегия за деца под мотото „ Запознай се с радиото “. На място ще бъде издигнато особено оборудвано радиостудио, като задачата е публицистите от БНР да покажат на подрастващите част от процеса, обвързван с подготовката на продукциите – репортаж, вести и т. н. Записванията са образование в тази категория ще се случват на място.

Програмата за деца на 17 юни пък стартира в 10.00 ч. с „ Музикално просветително ателие - хубостта на човешкия глас “, проведено от Музикална къща на БНР. Певци от Смесения хор на радиото ще провеждат за малчуганите занимателни музикални игри, музикална викторина с награди като на финала изпълнителите ще пеят на четири гласа, демонстрирайки своя гений.

В рамките на всеки фестивален ден на Голямата поляна в парка ще има шампионат по джаги - за младша и старша възраст.

Две категории са определили уредниците за младша възраст:

     1. Родител с дете до 10 години.

     2. Деца сред 10 и 16 години.

В надпреварите ще могат да  вземат участие единствено първите записали се 32 двойки като правилото важи за всяка от двете категории.

Всеки искащ може да съобщи присъединяване на тел. 0896 368 664, от 10.00 до 20.00 ч.

Победителите ще бъдат възнаградени с тениски, чаши, BLUETOOTH колонки, ваучери за бургери и били и други  В рамките на всеки фестивален ден на Голямата поляна в Южния парк в София ще има шампионат по джаги - за младша и старша възраст.

По време на фестивала националното радио ще подари на столичани и посетители на София концерти навън с виртуозния китарист Влатко Стефановски, който ще свири с Биг бенда на БНР. Ангел Ковачев ще показа новия си албум. Ще вземат участие Прея и Preyah live band, рапърът Bobo & The Gang, Рут Колева, Стефан Вълдобрев и „ Обичайните обвинени “, Dead Man’s Hat, Saint Electrics.

DJ MARTEN и DJ Rawland ще подгряват публиката.

Заповядайте на фестивала!
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР