Радио Варна тази година ще отбележи своеобразен юбилей. Предстои 60-ата

...
Радио Варна тази година ще отбележи своеобразен юбилей. Предстои 60-ата
Коментари Харесай

Предстои 60-ата Обиколка на Радио Варна



Радио Варна тази година ще означи самобитен празник. Предстои 60-ата щафетна обиколка, която към този момент не е единствено лекоатлетическа.

От 6 години Радио Варна възвърне достоверния образ на това съревнование, като в конкуренцията бяха включени и спортовете плуване и колоездене. Интересът е огромен, а колоездачната конкуренция от две години към този момент е част от календара на федерацията. Тази година във връзка 60-годишнината на Обиколката ще бъде включена още една инициатива-спортно катерене. 

Партньори на Радио Варна ще бъдат представителите на „ Варна клайминг “, които ще излъчат първите си първенци под егидата на Радиото. Щафетната обиколка по традиция се организира на 3 март, националният празник на България. Лекоатлетическата демонстрация започва в 12.00 ч с публично разкриване пред постройката на Радио Варна. След нейно привършване, към 13.30 ч започват колоездачите. В 11.00 ч на плувен комплекс „ Приморски “ ще бъде даден стартът на 6-та щафета по плуване. Най-рано, в 10.00 ч ще стартира конкуренцията по спортно катерене, която ще се организира в зала „ Владислав “ на състезателен комплекс „ Черно море. Радио Варна създаде специфични юбилейни медали за 60-то издание на щафетата. Запазваме традицията да връчваме награди на най-възрастния и най-малкия участник. Очакваме всички искащи на юбилейната обиколка на Радио Варна.













Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР