Радина Кърджилова т. Тогава 35-годишната актриса дари дългогодишния си партньор

...
Радина Кърджилова т. Тогава 35-годишната актриса дари дългогодишния си партньор
Коментари Харесай

Ето я Радина Кърджилова по бански 4 месеца след раждането

Радина Кърджилова т. Тогава 35-годишната актриса подари дългогодишния си сътрудник Деян Донков с още един наследник, Йоан. В момента те са на фамилна отмора на морето и звездата реши да показа с почитателите си по какъв начин тъкмо влиза във форма след раждането.

През последните дни Радина не стопира да споделя фотоси в Instagram от почивка им, на които театралничи по бански, без да се тормози, че към момента не е съумяла да се раздели с безусловно всички килограми, които е  качила по време на бременността.

Ето какво написа тя в обществената мрежа:

" Love your body. Много от Вас ме питат по какъв начин съумях да възвърна килограмите си след раждането на Йоан. Отговорът е към момента не съм във формата, в която се одобрявам. Но защото съм минала през доста диети, фрапантни отслабвания през годините, които ми донесоха доста негативи, както в здравословен, по този начин и в професионален проект, в този момент знам, нещата лека бавно ще си дойдат на мястото. Да, имам стомах, да имам целулит, само че внимавам какво хапвам, пия доста вода, към момента кърмя, виждам повече да се движа.

Харесвате се, обичайте се. Малко са хората, които същински ще ви споделят истината в очите, а доста са от тези, които ще я премълчават. Ние сме съвършени сами по себе си, ние сме образец и би трябвало да бъдем ДОБЪР образец за младите. "  

 

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР