Радина Кърджилова и Деян Донков нямат много общи теми за

...
Радина Кърджилова и Деян Донков нямат много общи теми за
Коментари Харесай

Деян и Радина разходиха синчето, без да си продумат

Радина Кърджилова и Деян Донков нямат доста общи тематики за диалог, видяха през „ далекобойните ” си обективи папараците на „ Уикенд ”. Онзи ден двамата разходиха дружно дребния си наследник и кучето си в центъра на София, а до момента в който крачеха в тандем съвсем не си продумаха.
 

Динката буташе бебешката количка с едната си ръка, а с другата държеше смарт телефона си и се взираше в екрана му. Жена му пък стискаше каишката на домашния любим Чика и зяпаше витрините и плочките на тротоара.

Когато стигнаха офиса на мобилен оператор, Кърджилова влезе вътре с пудела, та да си заплати сметката. Докато чакаше реда си за касата, тя съумя да хвърли по едно око и към най-новите модели джиесеми. В последна сметка обаче не си избра нищо.

Донков остана на открито с невръстното си чадо. По някое време той подвигна крайник, стъпи на фасадата на достолепна столична постройка и се зае да оправя чепика си. А щом си махна ногата, на стената се разкри отпечатък от обувката му. Много културно, в действителност!

След като заплати масрафа за телефонните диалози, Радина излезе от магазина в минорно въодушевление. Двамата със брачна половинка й продължиха тура си из софийските улици, а мълчанието все по този начин царстваше посред им.

Това, което прави усещане от папарашките фотоси на „ Уикенд ” е, че Деян Донков сензитивно е прошарен. Актьорът обаче не се суети и не се боядисва. Той се старае да прикрива белите си коси с къса прическа, която от време на време е съвсем нула номер. Сега обаче очевидно не бе посетил скоро фризьора си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР