Ръчни кърпежи на повече от 560 кв.м в различни участъци

...
Ръчни кърпежи на повече от 560 кв.м в различни участъци
Коментари Харесай

В Шумен ремонтираха 28 улици

Ръчни кърпежи на повече от 560 кв.м в разнообразни сектори от уличната мрежа на града са осъществени от началото на годината до момента, оповестиха от пресцентъра на Общинска администрация.

Работници от Оперативна програма "Строителство и благоустройство " завършиха през днешния ден строителните действия по ул. "Поп Андрей ". По още 27 улици в кварталите "Боян Българанов ", "Тракия ", "Добруджански ", в централната и в други елементи на града също са изкърпени сектори, които са били в неприятно положение.

Топлото време даде опция запълването на дупки да стартира още през месец януари. Работи се както по съществени, по този начин и по второстепенни улици след изработен оглед от чиновници на общината, напомнят от строителното дружество.

Ръчни кърпежи се правят на сектори, за които не са планувани огромни поправки. От началото на идната седмица ще стартират кърпежите на входно-изходните артерии по бул. "Ришки проход ", бул. "Симеон Велики " и от Пети километър към града. 438 600 лв. са планувани в бюджета на Оперативна програма "Строителство и благоустройство " за уличната мрежа през тази година, като в нея се включват още зимното поддържане и знаковото стопанство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР