Работници, извършвали дейности по ключов за Черноморието ни проект, са

...
Работници, извършвали дейности по ключов за Черноморието ни проект, са
Коментари Харесай

Възраждане: Държавата е некоректен длъжник, а хората са под „съвременно робство

Работници, правили действия по основен за Черноморието ни план, са без  възнаграждение . Оправданието на компаниите, обслужващи плана е, че пари няма, нито преди, нито по време на рецесията основана от Коронавирус 19. Това оповестяват от.
Ето каква позиция показаха от партията по проблема:
 Костадин Костадинов: Прокурорът по делото за заличаването ни заплаши очевидец в правосъдната зала Костадин Костадинов: Прокурорът по делото за заличаването ни заплаши очевидец в правосъдната зала
Вчера мина първото съвещание на делото за възбрана на Възраждане. Ние бяхме поискали 71 очевидци, от които съдът ни позволи единствено 6. 3 о...
„ Въпросът е: Защо страната позволява да изпадне в състояние на дебитор към жителите? В един план с такава значимост, каквато е естакадата, изграждана на нос Шабла, страната би трябвало да е поръчител за заплащането на труда на българските жители. А в този случай тя позволява стотици хора да са с неизплатени хонорари. Сред тях има както служащи, по този начин и по-малки подизпълнители. Задълженията са големи, а хората алармират Инспекцията по труда, която взима странни решения .
Например: тъжба на служащ, подадена в Добрич се изпраща за разглеждане в София? И най-после, по описа на служащия, решението е той да се реалокира от една компания в друга. „ Сред хората с неизплатени хонорари има и такива, които към този момент не са сред живите “, разяснява лекар Костадин Костадинов, ръководител на " Възраждане ". От естакадата остава да бъдат приключени едвам 36 метра, които съставляват пристанищна площадка. Без нея на процедура тя не може да се употребява. Така, този значим план е спрян, тъй като по него пари има, само че явно те не отиват по предопределение .
Съдейки по информацията, която споделят служащите, явно, казусът се неглижира от държавните институции и служащите остават с незащитени права. Всъщност, същите тези държавни институции се устоят от налозите на данъкоплатците, а чиновниците в тях получават заплатите си с помощта на парите, които внасят в държавната хазна тези служащи, чиито фамилии са сложени на ръба на оцеляването. Призовавам всички медии да дадат публичност на протичащото се, тъй като единствено висок публичен отзив може да помогне на страната да излезе от обстановката на неточен дебитор , а на служащите да излязат от положението на „ модерно иго “ , в което се намират.
Ние от " Възраждане " сме създали нужните запитвания, с цел да разберем значими детайлности по случая като: Кой е финансиращият орган и какъв е произходът на средства по плана? Кои са компаниите реализатори и подизпълнители, които би трябвало да се разплатят по плана? ", добави доктор Костадин Костадинов, ръководител на " Възраждане ".
 Костадин Костадинов: Прокуратурата извършва политически поръчки, няма да участваме в коалиция (ВИДЕО) Костадин Костадинов: Прокуратурата извършва политически поръчки, няма да участваме в коалиция (ВИДЕО)
Прокуратурата извършва политически поръчки и тъй като " Възраждане " е най-голямата опасност за настоящия ръководещ режим, от държавното об...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР