Работната група на Европейския парламент по преговорите за оттеглянето на

...
Работната група на Европейския парламент по преговорите за оттеглянето на
Коментари Харесай

ЕП няма да одобри споразумението с Великобритания без предпазната мярка за Ирландия

Работната група на Европейския парламент по договарянията за отдръпването на Англия от Европейски Съюз популяризира мнение, съгласно което евродепутатите няма да одобрят постигнатото с Лондон съглашение, в случай че то не съдържа плануванаъа защитна мярка за ирландската граница, заяви Българска телеграфна агенция.

Екологичен потенциал ще разиска въпроса на съвещанието си идната седмица. Работната група чака в идващите дни Лондон да показа работещи оферти за излаз от задънената улица, откакто английският парламент отхвърли постигнатото съглашение. Предпазната мярка, както и цялото съглашение, не подлежат на предоговаряне, се прибавя в мнението.

За да може Англия да напусне Европейски Съюз с уредени правила, постигнатото съглашение би трябвало да бъде одобрено от Народното събрание в Лондон и от Екологичен потенциал. 

Британският парламент към този момент отхвърли контракта, а Европейски Съюз разясни, че предоговаряне не може да се чака. В днешното мнение на работната група се показва, че въпреки отдръпването на Англия без правила да не е от изгода за никого, подготовката за сходно развиване следва да бъде ускорена.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР