Работна среща проведоха във Велико Търново представители на областната структура

...
Работна среща проведоха във Велико Търново представители на областната структура
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Белегът, с който ще бъде запомнено първото решение на 45-то НС, е за увеличаване на депутатските заплати

 Работна среща организираха във Велико Търново представители на регионалната конструкция на Политическа партия " Републиканци за България “ и ръководителят на партията Цветан Цветанов. На нея бяха разисквани резултатите от извършените на 4 април парламентарни избори, а също ходът на предизборната акция и актуалната политическа конюнктура в страната.

Активно присъединяване в разискванията взеха регионалният координатор Николай Драков, IT предприемачът и член на Изпълнителния съвет на партията Иван Станев, общинските координатори в Павликени и Полски Тръмбеш Цанко Цонев и доктор Красимир Кирилов, експортният шеф на " Захарни фабрики “ Борислав Ангелов, мениджърът Пламен Маринов, бизнесмените Фикред Ферадов и Мартин Димитров и други Задочни поздрави към сътрудниците си насочи сполучливият млад финансист от гр. Елена Стефан Дойкин, който бе възпрепятстван да участва на събитието, заради наложителен професионален ангажимент.

По време на акцията изрично стана ясно, че партия " Републиканци за България “ не е " патерица “ на ГЕРБ, както се пробват да внушават съперниците, единомислещи бяха присъстващите на срещата. Партията, която бе основана едвам преди 6 месеца, е в подготвеност да се яви на предварителен избор във всеки миг, разясниха по време на форума.

" За това малко време и поради наложените ограничавания, посланията ни не съумяха да стигнат до оптимален брой хора, само че изрично може да се каже, че никой с изключение на нас не говореше за действителни политики “, сподели Цветан Цветанов. Републиканци за България е една от дребното партии с управническа стратегия, в която има решения за проблемите на страната и съответни стъпки във всеки бранш.

" През цялата акция говорехме за опция на досегашния модел на ръководство, само че не със усилване на опълчването, а с възобновяване на нормалността “, сподели Цветанов. По думите му би трябвало да се приключи това разделяне в обществото, а институциите да работят в синхрон, с цел да може страната ни още веднъж да има мощен глас в Европейски Съюз и НАТО и решаваща роля във външнополитически проект.

Партиите, които бяха определени сякаш като опция, действително оказват помощ за завръщането на ГЕРБ, проучиха участниците в срещата. " В настоящия формат на Народното събрание несъмнено остава чувството, че най-важното деяние на Народното събрание е увеличението на депутатските заплати “, разяснява ръководителят на Републиканци за България. Според него се основава безпорядък с цялостната инспекция при ръководството на кабинетите на Борисов.

" Когато не си направил по този начин нужната актуализация на бюджета, не си обрисувал хоризонта и опцията за потребление на европейската взаимност, това е безреден метод, който ще докара до тотално блокиране на администрацията и има за цел само да се обслужи политическото говорене в Народното събрание. Това не са ефикасни дейности “, безапелационен бе Цветанов.

По думите му трябваше да има фокус върху едно-две основни решения, довели до проблеми в страната и дефицитите на предходното ръководство. Като образец за такова решение Цветанов уточни реализирането на " Турски поток “. По думите му, тези, които в този момент в Народно събрание се показват за опция, би трябвало да ревизират по какъв начин българската страна е взела решението за " Турски поток “, по какъв начин е остойностен планът, по какъв начин са изхарчени 3 милиарда лв. и каква е икономическата изгода на страната. " Това би посочило, че не са предпазени националните ползи “, съобщи Цветанов.

" Белегът на този парламент ще бъде първото му решение – нарастването на депутатските заплати. А проблемите на гласоподавателите и на бизнеса, който крепи стопанската система и образува тези заплати, останаха на назад във времето “, безапелационен бе Цветан Цветанов.

За разлика от актуалното подражаване на опция, Републиканци за България работи за консолидиране на експертния капацитет на нацията и действителни дейности за цялостна поддръжка за бизнеса и жителите.

Партията държи на целите си, като бързо и дейно въвеждане на електронно ръководство. Политическата мощ разполага с извънредно квалифициран експертен екип, който е в положение неотложно да приведе в деяние ограниченията, които биха довели до понижаване на административната тежест върху бизнеса и жителите и понижаване на корупцията, както и въвеждане на електронно гласоподаване, в това число от чужбина.

Необходима е също и незабавна актуализация на бюджета, дейно подкрепяне на дребния, междинен и фамилен бизнес, приемане на проекта за възобновяване и резистентност, с цел да може страната да се възползва от поддръжката на Европейски Съюз.

По време на провелата се среща в остарялата столица, бе решено 37-годишният Пламен Маринов да извършва длъжността краткотраен общински координатор на Политическа партия " Републиканци за България “ за Велико Търново. Пламен Маринов е управител продажби в народен телеком. Философ и възпитател по обучение, сега приключва магистратура по логика на психиката. Той познава чудесно и проблемите на туристическия и ресторантьорския отрасъл в района, защото има сериозен опит в ръководството на личен бизнес в областта на ресторантьорството.

Политическа партия " Републиканци за България “ във великотърновска област съумя да построи страховит екип от млади, образовани и можещи хора, даде оценка ръководителят на политическата мощ Цветан Цветанов. Той благодари на всички тези чудесни, нови за политиката лица от района и изрази наслада от обстоятелството, че мощният тим на Републиканци за България в региона остава обединен и стимулиран.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР